​​​​​​​CAMPINGEN ÄR ÖPPEN ÅRET RUNT!
Receptionen är obemanad.
Vid incheckning eller övriga frågor, ring
070 - 3905138
The reception is unmaned.
For checking in or other questions, call
+46703905138

Camping information

Information Angsjöns camping

Angsjöns Camping är en liten familjär fyrstjärnig camping med 100-talet husvagnsplatser, 18 stugor i varierande storlek, en restaurang och två servicehus utspritt på 16 ha.
johannes med ungarjohannes med ungar
johannes med ungar
johannes med ungar
Campingen ligger vackert belägen mitt i skogen placerad efter en två km lång sjö som förutom en barnvänlig badplats och ett bra ädelfiske också bjuder på en solnedgång som ger själen ro.

En camping för barnen
Tack vare campingens litenhet och utformning finns många naturliga samlingsplatser där barnen lätt finner varandra. Här strävar vi efter att barnen ska kunna umgås i grupper och ha roligt med varandra oavsett ålder. Alla ska känna sig välkomna.

Campingtomterna är 10*10m ,  vissa är utrustade med avlopp och alla platser har separata elmätare. Elen ingår i dygnspriset men vid långtidsuppställning betalar man el utifrån förbrukning. Trådlöst bredband finns tillgängligt från och med sommaren 2009.
Två servicehus finns på området, ett mindre som renoverades år 2000 samt ett större som stod klart 2007. Duscharna kostar 1kr/minut, femkronorsmynt är bra att ha, vi hjälper gärna till med växling om det behövs.

Receptionen har en liten butik med de varor som oftast efterfrågas. Det finns även fiske- och utelivsutrustning och kläder i butiken.  Det roligaste äventyret för barnen brukar vara att själv våga gå till butiken och köpa godis för några kronor.
midsommar2midsommar2
midsommar
midsommar
Behöver man handla i större utsträckning  finns en ICA- butik 5km från campingen som är öppen sju dagar i veckan. De dagar matlagningslusten tryter finns en restaurang med fullständiga rättigheter nere vid sjön, där kan man avnjuta en god måltid eller en svalkande drink medan man har full uppsikt på barnen som leker på stranden. Resturangens öppettider och meny finns presenterad under fliken restaurang.
  • DSC 0005
  • DSC 00162
  • DSC 00173
  • DSC 0024
  • DSC 0025
  • DSC 00351
  • DSC 00362