​​​​​​​CAMPINGEN ÄR ÖPPEN ÅRET RUNT!
Receptionen är obemanad.
Vid incheckning, bokningar eller övriga frågor, ring
070 - 3905138
The reception is unmaned.
For checking in, bookings or other questions, call
+46703905138

Angsjöns Musikfestival 2016 5-6 augusti

line2 215line2 215
line2 215
SÄRSKILDA BOENDE REGLER UNDER FESTIVALEN
Alla stugor under festivalen måste bokas bägge dagarna och man måste lösa in sina biljetter också i förväg. Och även alla husvagnar som checkar in då, måste boka bägge dagarna. Även dom måste lösa in sina biljetter i förväg. Det tillkommer också 80 kr i extra avgift per dag denna helg.

För att lösa in biljetter för Angsjö festivalen gör så här:
1. Sätt in summan på bankgiro nummer, 108-2650
2 Skriv ditt namn och antal biljetter och vilka dagar det gäller.
3 Biljetterna hämtas ut vid incheckningen.
​​​​​​​P.S Det går även att köpa ut sina biljetter hos Burmans musik i umeå.
Fredag 5/8
17:00-18:00 Marcus
18:15-19:15 Pacemakerz
19:30-20:30 Halm
21:00-22:00 Östen med resten
22:15-23:00 Diamonds & Pearls
23:15-00:30 Cover Kings

Lördag 6/8
13:00 Chris O´Berg
14:00 Kalasorkestern
15:00 Tre Trubadurer
16:00 Noblesz
17:00 Nick Borgen
18:30 Halm
19:45 Jerry Carlsson
21:00 Cotton Eye Joe Show
22:30 Wolfman Jack
24:00 Riff Raff Ruff
PRISER
485 kr Fredag och lördag
290 kr Fredag
360 kr Lördag

200 kr Barn 12-17 år i målsmans sällskap.

Vid biljettköp direkt vid dörr, tillkommer en avgift på 50 kr extra.

ÅRETS ARTISTER 

​(UPPDATERAS VARTEFTER ARTISTER BOKAS)
marcus3marcus3
marcus3
pacemakerspacemakers
pacemakers
HalmHalm
Halm
sten med restensten med resten
sten med resten
FullSizeRenderFullSizeRender
FullSizeRender
coverkingscoverkings
coverkings
chris och bergchris och berg
chris och berg
tre trubadurer 1 tre trubadurer 1
tre trubadurer 1
Nick Borgen 2016Nick Borgen 2016
Nick Borgen 2016
jerry carlsonjerry carlson
jerry carlson
CEJ presents originalro stCEJ presents originalro st
CEJ presents originalro st
wolfman jackwolfman jack
wolfman jack
rrrrrr
rrr
nobleszbandnobleszband
nobleszband
Längre ner på sidan finns mer information om varje artist/grupp
ÖSTEN MED RESTEN:Östen med Resten fick namnet av Lasse Berghagen i direktsändning, och har vunnit svenska folkets hjärtan med många års intensivt turnerande. Dom har två gånger varit med i melodifestivalen med låtarna "Hon kommer med solsken" och "Maria". När dom uppträder finns det en spelmanstradition med i grunden. Lägg till en humoristisk touch på föreställningarna, något som alltid varit gruppens signum. Musikaliskt finlir, musikalisk humor, så kan showen sammanfattas.

MARCUS   spelar rock och pop visor.

DIAMONDS AND PEARLS är en rocksoultrio från Umeå/Skellefteå med feta körer och gott sväng!
Linda Grenholm elgitarr och sång, Madeleine Kovács elbas och sång, Catarina Lindqvist trummor och sång.

Cotton Eye Joe Show är ett svenskt coverband grundat av Annika Ljungberg sedan hon under flera år turnerat under namnetRednex. Coverbandet spelar musik som gjorts av den svenska musikgruppen Rednex.
https://www.youtube.com/watch?v=wBPzN75HruM

HALM är ett ungt (alla fyllda 18 eller 19 år) band bestående av fyra tjejer (varav en för tillfället har tagit en paus) från Sävar, en by i Umeå i Västerbotten. Deras repertoar består av egna bluegrass-inspirerande låtar som skildrar både sprittande glädje och livets mörka sidor, samt egna tolkningar av andra artisters låtar. De har haft ett flertal stora och små spelningar de senaste åren, bl.a. på Country- och Rockfestivalen på Gumboda Hed i juli 2012, 2014 och 2015. De kom tvåa av 600 band i Sverige i Riksfinalen (av 16 finalband) i "Livekarusellen" Malmö den 25/5 2013. De spelade på High Chaparral Country Music Festival 2013. Därefter har de bland annat spelat i Mosjoen i Norge, spelat i samband med kvartsfinalen i EM i Damfotboll 2013 i Linköping och på ”Sommaren i City” i Umeå 2013. HALM har spelat på ett flertal folkmusikfestivaler och hösten 2014 fyllde hela konserthallen i Nordanåteatern i Skellefteå. I år, 2015, ska de bl.a. spela på ”Umeå live” i juni, ”Tärna gränshandelsmarknad” i juli och ”Gränna blue-grassfestival” i augusti.
Första skivan ”The Trigger EP” släppets i maj 2014 och en ny skiva ”Midnight Train” släpptes i  maj 2015.

The Cover Kings är ett populärt rock och rythm & blues cover band, som i många år spelat och underhållit på festerna.

Chris O´Berg Band Repertoaren består till merparten av låtar från Charlie Normans digra repertoar samt delar ur Robert Wells "Raphsody in rock". Under sommaren 2005 har man kunnat höra gruppen på olika stadsfester samt även Sundsvall Jazzfestival.Bandet består av:
Christer Öberg, Piano
Ulf Isaksson, Bas
Lars-Gunnar Lindh, Trummor

Tre Trubadurer Gruppen Tre Trubadurer spelar trallvänlig party musik.
Tobias Lundström - Leadgitarr/körsång. 
Simon Lundström - Bas. 
Sebastian Swahn - Trummor/leadsång.

Nick Borgen Flera av hans låtar har blivit förknippade med sport. Kända hitlåtar av honom är We Are All the Winners, som slutade på andra plats i den svenska Melodifestivalen 1993, och Den glider in som var kampsång för Sveriges herrlandslag i ishockey vidvärldsmästerskapet 1995 i Sverige. En annan sång, Vi gjorde rätt, skrevs till olympiska vinterspelen 1994 i Lillehammer i Norge, där Sveriges herrlandslag i ishockey tog sitt första olympiska guld i ishockey. Nick Borgen har även gjort en hyllningslåt till Östersund,Mitt älskade Östersund. Han deltog i den svenska Melodifestivalen 1997 med sin egen komposition World Wide Web som hamnade på 9:e plats.

Jerry Carlson tolkar Jerry Lee Lewis på ett häpnadsväckande sätt. Jerry vann TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” som Jerry Lee Lewis och har lovordats av ingen mindre än Sam Phillips (producent på Sun-Records när det begav sig). Jerry har haft många framgångar - inte minst utanför landets gränser. Han släppte i fjor sitt femte album ”Replay” och torde vara landets enda på heltid turnerande boogie woogie- pianist/artist. Jerry prickar Jerry med stor inlevelse och energi bakom flygeln. Liknelsen är långt mer än förnamnet. ”The Killer is back!”

Wolfman Jack, från kärnan av Västerbotten, spelar blues i samma anda som Peter Green och Mick Taylor, stökig rock 'n 'roll likt Chuck Berry eller Little Richard och blandar lika delar, friskt och vågat.

Riff Raff Ruff Partyorkestern riff riff ruff startades 1997 som ett renodlat coverband med inriktning på partymusik med bra drag. 50-talsrock, disco, schlager, hårdrock – Idag finns allt från Elvis via AC/DC och Gyllene Tider till Swedish House Mafia på repertoaren och allt framförs live utan förinspelad musik. Då bandet är en trio med trummor, bas och gitarr så blir allt förpackat i en något rockigare kostym. Sedan starten har det avverkats ca. 100 spelningar per år och sedan 2002 består bandet av samma killar. Samtliga i bandet kommer ursprungligen från Bjurholm men är sedan 2000 bosatta i Umeå.

Noblesz med Isabell i spetsen erbjuder fartfylld underhållning på hög nivå! Proffisionellt framträdande och sångnummer folk känner igen.

KALASORKESTERN Ett bra band sätter fart på festen. Ett sådant band är Kalasorkestern! Inte nog med att de spelar allt ifrån AC/DC till Frank Sinatra – publiken kan också önska favoriter ur en bred repertoarlista med dansvänliga rock- pop- och discolåtar.
En och annan schlagerfestivalsvinnare finns också med. Ibland åker dragspelet fram för något smäktande italienskt eller en skärgårdsvals.
Kalasorkestern är inte bara proffsmusikanter som verkligen behärskar olika musikstilar utan de är också spontanhumorister som med skämt och diverse upptåg skapar en härlig stämning och en nära kontakt med publiken.