Midsommardagen, Lördag 26/6.
A la carte meny hela dagen. Trubadur, Mickes, spelar från kl 17. Dans ej tillåtet.
​​​​​​​OBS! Vi stänger kl 22.
  • fiskepremiar
Fredag 25/6, Midsommarafton,har vi grillbuffe.
Från kl 16 till 19. Pris 179 kr.
​​​​​​​Barn 1 till 12 år, 10 kr per år
.

Stugor

På campingen finns det 4 olika sorters stugor.
6 bädds självhushållsstugor består av 2 st sovrum  med  dubbelsäng, i allrumet finns ett kök med ugn, spis, perkulator, vattenkokare,mikro och det husgeråd som man behöver för att laga mat. I allrumet finns också köksbord, tv, bedsoffa,  och tvbord. Dusch och wc finns också i stugan. På alla bokningar tillkommer en bokningsavgift på 40 kr.

DSC 0036DSC 0036
DSC 0036
4 bädds självhushållsstugor  dom består av 2 st sovrum med en våningssäng i ena rummet, och dubbelsäng i det andra rummet. I allrumet finns ett kök med ugn, spis, perkulator, vattenkokare, mikro och det husgeråd som man behöver för att laga mat. I allrumet finns också köksbord, tv, soffa, fåtölj och tv bord. Dusch och wc finns också i stugan.

4 bädds campingstugor består av ett rum med 2 våningssängar, 1 köksbord, kyl, kokplatta och tillhörande husregård för att laga mat.

2 bädds campingstugor består av ett rum med 1 våningssäng, 1 köksbord, kyl, kokplatta och tillhörande husregård för att laga mat. Det finns även en diskbänk med rinnande vatten i stugorna (under sommartid).
På alla bokningar tillkommer en bokningsavgift på 40 kr.

6 bädds självhushållsstugor
​​​​​​​4 bädds självhushållsstugor
​​​​​​​4 bädds campingstugor
​​​​​​​2 bädds campingstugor