Konferens på Angsjöns Camping

Vi arrangerar konferenser med lekar och äventyr som tillval. Här kan ni komma och ha en vanlig dagkonferens eller flerdagarskonferens, med spex, alternativt äventyr.

Boende sker i våra storstugor som har dusch och toalett. Dessa ligger placerade i lika fin miljö som våran konferenslokal och restaurang.
I restaurangen blir ni serverad hemlagad mat med utsikt över Angsjön. Ett tips är att boka vår vedeldade timmerbastu och jaccuzi som ligger placerad nere vid sjön.

Endagarskonferens

Dag ett börjar med incheckning i stugorna. Där efter bjuds kaffe och smörgås i vår mysiga restaurang som ligger vackert med utsikt över sjön.

Efter att ni har avnjutit ert gó-fika har ni tillgång till konferens lokalen under hela dagen och eftermiddagen, med avbrott för lunch och fika. På kvällen bjuds en två rätters middag som rundas av med kaffe och kaka. Därefter finns en varm vedeldad timmerbastu och jaccuzi nere vid sjön till erat förfogande under hela kvällen.

Dag två inleds med en frukostbuffé innan ni tar konferenslokalen i bruk för att slutföra ert arbete. Förmiddagen avrundas med en fika och utcheckning

Dagskonferens

Ni anländer på morgonen och startar upp med kaffe och smörgås i restaurangen. Därefter flyttar ni in till vår trevliga konferenslokal .

Vid överenskommen tidpunkt kommer ni att få avnjuta en hemlagad lunch med nybakt bröd och sallad som tillbehör. Efter lunchen får ni fritt disponera konferenslokalen igen fram till eftermiddagsfikat som består av kaffe och hembakta kakor

Grupper Angsjöns Camping

På Angsjöns Camping har vi verkligen skapat möjligheter för att ta emot grupper.
Vare sig det är Konferensen, Firmafesten, Bröllopsfesten, Födelsedagsfesten eller kompisgänget som vill roa sig så blir ni nöjda hos oss.

Vi fixar allt från husmans till en riktig god tre rätters festmåltid. Ett dygn med kompis/födelsedagsgänget hos oss brukar börja med en riktig god middag i restaurangen med öppen spis som lyser upp, därefter vedeldad bastu och jaccuzi för att avslutas med dans i restaurangen.

Lägg Angsjöns Camping på minnet nästa gång ni skall boka in just eran grupp för aktiviteter.

Samarbetspartner
Copyright ©2023 Angsjöns Camping i samarbete med Campcation.